Rundt om Vesteuropas højeste bjerg med én dags ophold i charmerende Courmayeur. Komfortable overnatninger og bagagetransport

Pris: 7.300 kr.

Turtype: Fællestur med guide

Sværhedsgrad: 3
Indkvarteringskomfort:  2 – 3
Bagagetransport:  ja
Varighed: 7 dage – heraf 6 dages vandring
Startdatoer: 3. juli, 10. juli og 17. juli 2017

Seks dages vandring i et fantastisk landskab og én dags ophold i den betagende lille italienske bjerghovedstad Courmayeur. Vi vandrer på bjergstier i Frankrig, Schweiz og Italien og oplever den ene fascinerende udsigt efter den anden. Gletchere, vandfald og bjergsøer passeres, mens vi bevæger os gennem de idylliske grønne dale og over bjergkammene med udsigt til de storslåede bjergtoppe. Hver eftermiddag (undtagen dag 4) kommer vi frem til et nyt overnatningssted.

Turen ledes af en professionel, lokalkendt guide, og Juventas Rejser sørger for transport af din bagage, så du kun skal gå med en let dagsrygsæk. Du kan koncentrere dig om at nyde de skiftende scenerier og det sociale samvær.

Overnatning sker i bjerghytter eller små hoteller – hvor vi spiser aftensmad og morgenmad. Alle måltider (undtagen dag 4) er inkluderet – se prisspecifikation nederst på siden.

Dag 1

Turen starter i Frankrig ved byen Montroc, hvorfra vi vandrer op til byen Le Tour og herfra videre til toppen af Col de Balme i 2191 meters højde.  Det er også en mulighed at tage svævebanen op. En flot udsigt til dalen møder os. Vi går ind i Schweiz – og vandrer ned igennem en stor skov med mange smukke kig ud imellem træerne. Stien munder ud i bunden af dalen og vi går igennem dalen til byen Trient, hvor vi overnatter.

Dag 2

På andendagen bevæger vi os igennem Bovine græsgangene. Terrænet er oprindeligt formet af de successive gletsjere. På de mest solrige sider ses store vingårde. I nærheden af byen Champex kører vi med bus til byen la Fouly, hvor vi overnatter med udsigt til gletsjere fra hotellet.

Dag 3

Vi vandrer bl.a. over bjergpasset Grand Col Ferret – grænsen mellem Schweiz og Italien – i 2537 meters højde – og med en imponerende udsigt. Om eftermiddagen vandrer vi med udsigt til gletsjeren Glaciers de Pre de Bar på vores højre side. Ud på eftermiddagen kører vi med bus til Courmayeur, hvor vi skal overnatte.

Dag 4

I dag hviler vi benene, slapper af på egen hånd og nyder tilværelsen i Courmayeur. Mulighed for “ose” i de små charmerende butikker, leje mountainbikes eller hvad man nu har lyst til. Vi finder selv et godt sted at spise frokost og aftensmad.

Dag 5

Efter afslapningsdagen kommer vi på femtedagen tæt på Miage gletsjeren. Mulighed for en afstikker til gletsjersøen Lac de Miage. Vi vandrer op over passet Col de la Seigne i 2516 meters højde og bevæger os nu fra Italien ind i Frankrig. Der vil være gode chancer for at se (og høre) murmeldyr og eventuelt bjerggeder. Vi overnatter i – eller i nærheden af – Les Chapieux.

Dag 6

Turen går jævnt opad om formiddagen. Omkring frokosttid når vi Refuge du Col de la Croix du Bonhomme i 2433 meters højde. Her vil sulten formentlig overmande os, og det vil være passende at indtage vores velfortjente picnic. Om eftermiddagen går det nedad igen igennem flotte landskaber. Dagens vandring slutter ved Notre Dame de la Gorge – en lille charmerende kirke, hvorfra vi kører med bus til næste overnatningssted ved byen les Contamines- Montjoie.

Dag 7

Efter morgenmaden vil vores vært køre os til startstedet for dagens vandring. Her starter vi med en opstigning gennem skoven, hvorefter ruten flader ud. Sidst på formiddagen vandrer vi atter opad mod Col de Tricot i 2120 meters højde. Dette er nok turens mest krævende etape, som belønnes med en flot udsigt til begge sider fra toppen. Om eftermiddagen kommer vi tæt på den imponerende Bionassay gletcher og passerer et vandfald over en hængebro. Det sidste stykke er der mulighed for – hvis benene er trætte – at benytte en kabinelift ned til byen Les Houches, hvor turen slutter.

Prisen dækker:

 • 6 overnatninger pr. person i delt dobbeltværelse (mulighed for enkeltværelse mod merpris). En af overnatningerne eventuelt i 4 sengs rum.
 • Morgenmad alle dage undtagen dag 1
 • Picnic alle dage undtagen dag 4
 • Aftensmad alle dage undtagen dag 4 og 7
 • Professionel Guide alle vandredagene (dvs. ikke dag 4)
 • Transport af bagage mellem alle overnatningssteder

Ikke inkluderet:

 • Ud- og hjemrejse
 • Bookinggebyr på 140 kr. pr. booking
 • Drikkevarer
 • Afbestillings- og rejseforsikring (kan bestilles mod merpris)
 • Lokal bustransport
 • Overnatning før første vandredag og efter sidste vandredag (kan arrangeres mod merpris)

Book din rejse til Mont Blanc

Afrejsetidspunkt (*)

Rejsedeltager 1 - Kontaktperson (*)

Fornavn/efternavn

Gadenavn/husnummer

Postnummer/by

Mailadresse

Telefon mobil

Telefon fastnet


Øvrige deltagere i rejsen (*)

Antal deltagere i rejsen

Rejsedeltager 2 - navn

Rejsedeltager 3 - navn

Rejsedeltager 4 - navn

Supplerende informationer (*)

Her kan du skrive spørgsmål og kommentarer

Ønsker du afbestillingsforsikring (6% af rejsens værdi)
 Ja tak Nej tak

Accept af rejsebetingelser

 JA
Jeg er indforstået med, at jeg ved at indsende denne formular
booker en rejse til Mont Blanc og accepterer Juventas rejsers rejsebetingelser

Når du har sendt din tilmelding, vil du i løbet af max. 24 timer modtage bekræftelse via mail

vandre_foedder

Få rejsetip i din indbakke

Verden er fyldt med inspirerende vandreferier.

Tilmeld dig Juventas Rejser nyhedsbrev og hold dig velinformeret

Tak! Du vil nu modtage en mail med et aktiveringslink

Pin It on Pinterest