Rundt om Vesteuropas højeste bjerg, igennem 3 lande, med én dags ophold i charmerende Courmayeur. Komfortable overnatninger og bagagetransport

Pris: 5.750 kr.

Turtype: Individuel tur
Sværhedsgrad: 3
Indkvarteringskomfort:  2-3
Bagagetransport:  ja
Varighed: 7 dage
Startdage: søndage og mandage fra 26. juni til 5. september

Seks dages vandring i et fantastisk landskab og én dags ophold i den betagende lille italienske bjerghovedstad Courmayeur. Du vandrer på bjergstier i Frankrig, Schweiz og Italien og oplever den ene fascinerende udsigt efter den anden. Gletchere, vandfald og bjergsøer passeres, mens du bevæger dig gennem de idylliske grønne dale og over bjergkammene med udsigt til de storslåede bjergtoppe. Hver eftermiddag (undtagen dag 4) kommer du frem til et nyt overnatningssted.

Juventas Rejser sørger for transport af din bagage, så du kun skal gå med en let dagsrygsæk.

Overnatning sker i bjerghytter eller små hoteller – hvor der serveres aftensmad og morgenmad. Der er halvpension alle dage undtagen dag 4, hvor opholdet i Courmayeur indbyder til at finde et hyggeligt spisested om aftenen. Madpakken til de enkelte vandredage (picnic) køber du på overnatningsstederne. Se prisspecifikation nederst på siden.

Dag 1

Turen starter i Frankrig ved byen Montroc, hvorfra du vandrer op til byen Le Tour og herfra videre til toppen af Col de Balme i 2191 meters højde. Det er også en mulighed at tage svævebanen op. En flot udsigt til dalen møder dig. Du går ind i Schweiz – og vandrer ned igennem en stor skov med mange smukke kig ud imellem træerne. Stien munder ud i bunden af dalen og du går igennem dalen til byen Trient, hvor der overnattes.

Dag 2

På andendagen går turen igennem Bovine græsgangene. Terrænet er oprindeligt formet af de successive gletsjere. På de mest solrige sider ses store vingårde. I nærheden af byen Champex kører du med bus til byen la Fouly, hvor der overnattes med udsigt til gletsjere.

Dag 3

Du vandrer bl.a. over bjergpasset Grand Col Ferret – grænsen mellem Schweiz og Italien – i 2537 meters højde – og med en imponerende udsigt. Om eftermiddagen vandrer du med udsigt til gletsjeren Glaciers de Pre de Bar på vores højre side. Ud på eftermiddagen kører du med bus og overnatter ved byen Courmayeur.

Dag 4

I dag hviler du benene, slapper af på egen hånd og nyder tilværelsen i Courmayeur. Mulighed for “ose” i de små charmerende butikker, leje mountainbikes eller hvad man nu har lyst til. Du finder selv et godt sted at spise frokost og aftensmad.

Dag 5

Efter afslapningsdagen kommer du på femtedagen tæt på Miage gletsjeren. Mulighed for en afstikker til gletsjersøen Lac de Miage. Du vandrer op over passet Col de la Seigne i 2516 meters højde og bevæger dig nu fra Italien ind i Frankrig. Der vil være chancer for at se (og høre) murmeldyr. Du overnatter i – eller i nærheden af – Les Chapieux.

Dag 6

Turen går jævnt opad om formiddagen. Omkring frokosttid når vi Refuge du Col de la Croix du Bonhomme i 2433 meters højde. Her vil sulten formentlig overmande dig, og det vil være passende at indtage en velfortjent picnic. Om eftermiddagen går det nedad igen igennem flotte landskaber. Dagens vandring slutter ved Notre Dame de la Gorge – en lille charmerende kirke, hvorfra du kører med bus til næste overnatningssted ved byen les Contamines- Montjoie.

Dag 7

Efter morgenmaden vil din vært køre dig til startstedet for dagens vandring. Her startes med en opstigning gennem skoven, hvorefter ruten flader ud. Sidst på formiddagen vandrer du atter opad mod Col de Tricot i 2120 meters højde. Dette er måske turens mest krævende etape, som belønnes med en flot udsigt til begge sider fra toppen. Om eftermiddagen kommer du tæt på den imponerende Bionassay gletcher og passerer et vandfald over en hængebro. Det sidste stykke er der mulighed for – hvis benene er trætte – at benytte en kabinelift ned til byen Les Houches, hvor turen slutter.

 

Prisen dækker (minimum 2 deltagere):

 • 6 overnatninger pr. person i delt dobbeltværelse (mulighed for enkeltværelse mod merpris). En af overnatningerne eventuelt i 4 sengs rum.
 • Morgenmad alle dage undtagen dag 1
 • Aftensmad alle dage undtagen dag 4 og 7
 • Detaljeret rutebeskrivelse for den planlagte rute
 • Detaljeret vandrekort
 • Transport af bagage mellem alle overnatningssteder

Ikke inkluderet:

 • Ud- og hjemrejse
 • Bookinggebyr på 140 kr. pr. booking
 • Drikkevarer
 • Afbestillings- og rejseforsikring (kan bestilles mod merpris)
 • Lokal bustransport
 • Overnatning før første vandredag og efter sidste vandredag (kan arrangeres mod merpris)

Book din rejse til Mont Blanc

Afrejsetidspunkt (*)

Rejsedeltager 1 - Kontaktperson (*)

Fornavn/efternavn

Gadenavn/husnummer

Postnummer/by

Mailadresse

Telefon mobil

Telefon fastnet


Øvrige deltagere i rejsen (*)

Antal deltagere i rejsen

Rejsedeltager 2 - navn

Rejsedeltager 3 - navn

Rejsedeltager 4 - navn

Supplerende informationer (*)

Her kan du skrive spørgsmål og kommentarer

Ønsker du afbestillingsforsikring (6% af rejsens værdi)
 Ja tak Nej tak

Accept af rejsebetingelser

 JA
Jeg er indforstået med, at jeg ved at indsende denne formular
booker en rejse til Mont Blanc og accepterer Juventas rejsers rejsebetingelser

Når du har sendt din tilmelding, vil du i løbet af max. 24 timer modtage bekræftelse via mail

vandre_foedder

Få rejsetip i din indbakke

Verden er fyldt med inspirerende vandreferier.

Tilmeld dig Juventas Rejser nyhedsbrev og hold dig velinformeret

Tak! Du vil nu modtage en mail med et aktiveringslink

Pin It on Pinterest